
Przeciery owocowe i warzywne
Oferowane przez nas przeciery owocowe i warzywne są to półprodukty otrzymywane w wyniku przetarcia najwyższej jakości świeżych i mrożonych owoców lub warzyw. Pozbawione są szypułek, pestek, skórek, gałązek oraz innych części niejadalnych.
Produkowane są bez dodatku substancji konserwujących i barwników, a swoją trwałość zawdzięczają utrwalaniu termicznemu.
Przeciery wykorzystywane są w przemyśle spożywczym do produkcji m.in. smoothies, soków, dżemów, jogurtów, lodów oraz wyrobów cukierniczych.
W naszej ofercie dostępne są:
| PRZECIERY WARZYWNE | 
|---|
| 1. Przecier brokułowy | 
| 2. Przecier pomidorowy | 
| 3. Przecier z cukinii | 
| 4. Przecier z kalafiora | 
| 5. Przecier marchwiowy | 
| 6. Przecier rabarbarowy | 
| 7. Przecier z buraka ćwikłowego | 
| 8. Przecier paprykowy | 
| PRZECIERY OWOCOWE | 
|---|
| 1. Przecier jabłkowy | 
| 2. Przecier truskawkowy | 
| 3. Przecier wiśniowy | 
| 4. Przecier malinowy | 
| 5. Przecier z czarnej porzeczki | 
| 6. Przecier z czerwonej porzeczki | 
| 7. Przecier aroniowy | 
| 8. Przecier z kiwi | 
| 9. Przecier śliwkowy | 
| 10. Przecier bananowy | 
| 11. Przecier gruszkowy | 
| 12. Przecier brzoskwiniowy | 
| 13. Przecier czereśniowy | 
| 14. Przecier jagodowy | 
| 15. Przecier jeżynowy | 
| 16. Przecier pigwowy | 
| 17. Przecier rokitnikowy | 
| 18. Przecier żurawinowy | 
| 19. Przecier mirabelkowy | 
| 20. Przecier z dzikiej róży | 
| 21. Przecier dyniowy | 
										
										
										



