
Przeciery owocowe i warzywne
Oferowane przez nas przeciery owocowe i warzywne są to półprodukty otrzymywane w wyniku przetarcia najwyższej jakości świeżych i mrożonych owoców lub warzyw. Pozbawione są szypułek, pestek, skórek, gałązek oraz innych części niejadalnych.
Produkowane są bez dodatku substancji konserwujących i barwników, a swoją trwałość zawdzięczają utrwalaniu termicznemu.
Przeciery wykorzystywane są w przemyśle spożywczym do produkcji m.in. smoothies, soków, dżemów, jogurtów, lodów oraz wyrobów cukierniczych.
W naszej ofercie dostępne są:
| PRZECIERY WARZYWNE |
|---|
| 1. Przecier brokułowy |
| 2. Przecier pomidorowy |
| 3. Przecier z cukinii |
| 4. Przecier z kalafiora |
| 5. Przecier marchwiowy |
| 6. Przecier rabarbarowy |
| 7. Przecier z buraka ćwikłowego |
| 8. Przecier paprykowy |
| PRZECIERY OWOCOWE |
|---|
| 1. Przecier jabłkowy |
| 2. Przecier truskawkowy |
| 3. Przecier wiśniowy |
| 4. Przecier malinowy |
| 5. Przecier z czarnej porzeczki |
| 6. Przecier z czerwonej porzeczki |
| 7. Przecier aroniowy |
| 8. Przecier z kiwi |
| 9. Przecier śliwkowy |
| 10. Przecier bananowy |
| 11. Przecier gruszkowy |
| 12. Przecier brzoskwiniowy |
| 13. Przecier czereśniowy |
| 14. Przecier jagodowy |
| 15. Przecier jeżynowy |
| 16. Przecier pigwowy |
| 17. Przecier rokitnikowy |
| 18. Przecier żurawinowy |
| 19. Przecier mirabelkowy |
| 20. Przecier z dzikiej róży |
| 21. Przecier dyniowy |




