Przeciery owocowe i warzywne
Oferowane przez nas przeciery owocowe i warzywne są to półprodukty otrzymywane w wyniku przetarcia najwyższej jakości świeżych i mrożonych owoców lub warzyw. Pozbawione są szypułek, pestek, skórek, gałązek oraz innych części niejadalnych.
Produkowane są bez dodatku substancji konserwujących i barwników, a swoją trwałość zawdzięczają utrwalaniu termicznemu.
Przeciery wykorzystywane są w przemyśle spożywczym do produkcji m.in. smoothies, soków, dżemów, jogurtów, lodów oraz wyrobów cukierniczych.
W naszej ofercie dostępne są:
PRZECIERY WARZYWNE |
---|
1. Przecier brokułowy |
2. Przecier pomidorowy |
3. Przecier z cukinii |
4. Przecier z kalafiora |
5. Przecier marchwiowy |
6. Przecier rabarbarowy |
7. Przecier z buraka ćwikłowego |
8. Przecier paprykowy |
PRZECIERY OWOCOWE |
---|
1. Przecier jabłkowy |
2. Przecier truskawkowy |
3. Przecier wiśniowy |
4. Przecier malinowy |
5. Przecier z czarnej porzeczki |
6. Przecier z czerwonej porzeczki |
7. Przecier aroniowy |
8. Przecier z kiwi |
9. Przecier śliwkowy |
10. Przecier bananowy |
11. Przecier gruszkowy |
12. Przecier brzoskwiniowy |
13. Przecier czereśniowy |
14. Przecier jagodowy |
15. Przecier jeżynowy |
16. Przecier pigwowy |
17. Przecier rokitnikowy |
18. Przecier żurawinowy |
19. Przecier mirabelkowy |
20. Przecier z dzikiej róży |
21. Przecier dyniowy |